Dollár
388,95 Ft
Euró
409,84 Ft
Font
478,40 Ft
Bitcoin
17,039 $

Tóth Gabi megható üzenete és szelfije a férjével

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Hujber Dávid

2021. október 19. - 12:45

Tóth Gabi és Krausz Gábor erős duót alkotnak, igazán számíthatnak egymásra, ami az egyik legfontosabb egy jól működő házasságban.

Tóth Gabi és Krausz Gábor az egyik leghíresebb sztárpár, akik két teljesen más karriert futnak be. Más a szakmájuk, de az életük közös, akárcsak a gyermekük. Életük nagy álmát valósították meg azzal, hogy egybekeltek és közös gyermeket vállaltak.

Soron kívül Rákay Philip: „néhányunkat, a Hír TV alapítóit folyamatosan lehallgatták”

Egy nőnek mindig szüksége van a támogatásra, különösen akkor, ha nehezebb időszakokat él meg. Gabi a karrierje alatt rengeteg támadást kapott, és kap továbbra is, így Krausz Gábor által adott támogatás mindig különleges.

Az ember társaslény, és többségünk keresik az igazit, azt a személyt, akire igazán számíthatnak, és megnyugodhatnak mellette. Életünk legnehezebb küldetése ez, és nem mindig járunk sikerrel, de soha nem szabad feladni a reményt.

Megrendítő vallomás Kulcsár Edinától a házasságáról

Gábor és Gabi sem adta fel, boldogok egymás mellett, és tesznek is azért, hogy ez így legyen. Egységben az erő, és ezzel a két sztár is tisztában van, hisznek a fenti erőkben, és hálásak azért, hogy találkozhattak.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.