Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Krausz Gábor megijedt, hogy otthagyja őt Mikes Anna

Krausz Gábor és Mikes Anna között különleges a kapcsolat, nagyon kedvelik egymást, és már ott vannak a Dancing with the Stars döntőjében.

Fotó: Instagram/Mikes Anna
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars mezőnye már az elődöntőre készülhet, tehát két hét múlva véget ér a széria legújabb évada. Hunyadi Donatella már nem juthatott el az elődöntőig, viszont így is nagyon büszke lehet.

Igaz, az első táncát követően a zsűri nem sok pontot adott neki szombat este, majd javított a következőben. Ez az út azonban véget ért számára, amiért több mint hálás, és élete legnagyobb kalandjaként tekint rá. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Így lehet ezzel Krausz Gábor is, akiről azt gondolták, nagyon hamar búcsúzni fog. Nos, már a legrosszabb esetben is csak negyedik lehet, ami megint erős eredmény lenne, bár jó esélyei vannak a döntőre.

Gábort megijedt Anna esetleges elvesztése miatt

A legutóbbi élő adás előtt adott interjút Gelencsér Timinek, és elárulta, korábban lámpalázzal küszködött, így emiatt bement a közönséghez, hogy szokja a légkört. Rendre támogatják a közönség soraiból, mindig kap pár jó szót tőlük.

Gábor hálás nekik ezért, és azoknak is, akik szavaznak rájuk Mikes Annával. Nagyon jó közöttük a kapcsolat, bár megjegyezte, Stana Alexandra csatlakozása miatt megijedt, hogy Anna otthagyja őt a táncteremben.

Szerencsére erről szó sem volt, hárman készültek fel a második produkcióra. Kellett némi idő ahhoz, míg Gábor alkalmazkodott Szandi karakteréhez, már csak amiatt is, mert másképpen kellett fognia a táncosnő kezét.