Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Krausz Gábor a Dancing-ről: egyre több önbizalmam van, végre el tudom magam engedni

Elmondása szerint a színpadra lépés előtt már nem stresszel annyit, s most jutott el odáig, hogy már nem túl akar esni rajta, hanem inkább kiélvezné azokat a pillanatokat.

Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Dancing with the Stars versenyzői, Krausz Gábor és Mikes Anna egy játék keretében vallottak érzéseikről, illetve egy fontos témában is állást foglaltak. Elsőként arra derült fény, hogy mindketten azt gondolják, ugyanannyira szerények. Majd arról kérdezték őket, ki énekel jobban, mire a sztárséf kijelentette, egyikük sem jeleskedik ebben.

„Egyikünk sem, de akkor inkább már neked. Nekem borzasztó hangom van” – tette hozzá a táncosnő. Ezt követően arra válaszoltak, ki a hiúbb kettőjük közül. Vicces módon mindketten Gáborra szavaztak. „Hát amúgy tényleg nézegeti magát a Gábor a tükörben” – árulta el Anna, hozzátéve, hogy a séf nem igazán szereti, ha tánc közben megérinti a haját. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Egyúttal bevallotta, bár nem jellemző rá a késés, a próbák előtt többször is megesett vele, hogy nem ért oda időben. A sztárséf hozzáfűzte, mindössze 5-10 percekről van szó, s addig ő is lefoglalja magát, például főz egy kávét. Abban mindketten egyetértettek, hogy Anna az, akinek több önbizalma van, viszont Gábor is fejlődött ezen a téren.

A táncosnő már az elejétől sokat dicsérte, táncpartnerének mégis kellett a külső visszajelzés, hogy ezt el is higgye. Ám az, hogy már az ötödik adás jön, valóban meggyőzte arról, hogy tehetséges a táncban. „Egyre több önbizalmam van, és már a színpadra lépés előtt nem stresszelek annyit. Igazából most jutottam el odáig, hogy már nem túl akarok lenni rajta” – fogalmazott.

Ma már inkább ki szeretné élvezni azokat a pillanatokat, amikor a táncparketten lehet. Sőt, azt kívánja, bár tovább tartana ez az egész, amit az jelenti, hogy végre el tudta magát engedni. Végül hozzátette, érdemes a következő adást is figyelemmel kísérni, ugyanis retro parti lesz, párbajozni pedig Király Lindával és Suti Andrással fognak.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.