Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,27 Ft
Euró
381,85 Ft
Font
445,00 Ft
Bitcoin
43,286 $

Krausz Gábor csalódott a baki miatt: „A próbákon sokkal jobban sikerült”

Krausz Gábor nagyot ment Mike Annával szombat este a Dancing with the Starsban, mégsem teljesen elégedett, mert a próbákon voltak sokkal jobbak is ennél.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars mezőnye legutóbb Király Lindától köszönt el. Ez valahol várható is volt, mert az énekesnő egy ideje a veszélyzónában mozgott, viszont nagyon jól fogadta a kiesését, hálás a műsornak.

Krausz Gáborék megint egyenes ágon jutottak tovább, ráadásul egy nagyon látványos produkcióval. Nem sokkal a színpadra lépésüket követően nyilatkoztak a mindig rendkívül csinos és vonzó Gelencsér Timinek. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Gábor ezt a táncát is élvezte Annával, és ez fordítva is igaz. A chef azt is élvezte, hogy megizzadtak, kiemlegettek, majd a végén vizesek lettek egy extra elem részeként, amit magasan értékelt a közönség. „Nagyon jó volt!”

Anna megjegyezte, akkor jók igazán, ha történnek az élő adások során bizonyos apró dolgok, amiket a közönség nem vesz észre. „Ez a varázsa az élő adásnak.” Annak szerint extra jó volt a produkciójuk, amit egyúttal nagyon különlegesnek is tart. „Látványban is extra volt a táncunk.”

Krausz Gábor úgy fogalmazott, minden úgy van, ahogy lennie kell, ám most nem teljesen elégedett. „Volt ez már jobb is. Ez az első táncunk, ami jobban sikerült a próbákon, mint most, de igazából csalódott annyira nem vagyok…. De! Kimondom, csalódott vagyok, mert a próbákon sokkal jobban sikerült. Van ilyen, azt mondják a profik, van ilyen.”