Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,93 Ft
Bitcoin
16,621 $

Közeleg az edzőváltás a Juventusnál

Torino, 2019. május 17. 2018. december 22-én készített kép Massimiliano Allegrirõl, az olasz bajnok Juventus labdarúgócsapatának vezetõedzõjérõl az AS Roma elleni mérkõzésen Torinóban. A torinói klub május 17-én bejelentette, hogy Allegri az idény végén távozik a Juventustól. Az 51 éves szakember 2014-ben vette át a klub irányítását, és sorozatban öt olasz bajnoki címet, valamint négy Olasz Kupát nyert a csapattal. MTI/EPA/ANSA/Di Marco

Bense Róbert

2022. november 1. - 05:23

2020 óta nem találják formájukat a torinóiak, Massimiliano Allegri csapatának idén sem lesz könnyű dolga.

Két évvel ezelőttig úgy tűnt, hogy a Juventus egyeduralma megtörhetetlen a Serie A-ban. Habár a háttérben már akkor is komoly problémák kezdtek körvonalazódni, azt kevesen gondolták, hogy ennyire nagy a baj a csapatnál.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Márpedig a gondok egyre csak sokasodni látszanak, a Juventus ugyanis a tavalyi csoportelsőség után idén már a Bajnokok Ligája kieséses szakaszáig sem jutott el, és a bajnokságban sem túl rózsás a helyzet.

Kemény meccsek jönnek

Bár a Serie A-ban igyekszik kapaszkodni Allegri legénysége, amit jól jelez az is, hogy az elmúlt öt meccsből négyet megnyertek, az előttük tornyosuló hat csapat egyáltalán nem látszik könnyű prédának.

A Juventus vezetése a hírek szerint ugyan a szezon végéig szerette volna megtartani a tavaly visszatérő Allegrit, azonban a mostani ultimátum szerint a következő három mérkőzés kulcsfontosságú lesz számára, ha szeretné megőrizni a kispadot – írja a Fichajes.

Nem meglepő, hogy pont ezekre a mérkőzésekre esett a döntés, a háromból kettő ugyanis igazi nagyágyúk elleni összecsapás lesz. A PSG és az Inter a két ellenfél, az egyik a BL-ben, míg a másik a bajnokságban vár a Juvéra. Az utána következő Verona pedig a „kötelező” kör.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.