Dollár
420,38 Ft
Euró
419,65 Ft
Font
481,92 Ft
Bitcoin
20,288 $

Követte a taxi a piroson átguruló furgont, csúnya csattanás lett belőle

Bense Róbert

2022. május 18. - 06:36

Egy igen rossz hírű kereszteződésben történt a baleset.

A felvételt a Bp-i autósok közösségéhez juttatták el, melyen az látszódik, hogy a Könyves Kálmán körút – Vajda Péter u. kereszteződésben egy taxisba oldalról belecsapódik egy szabályosan közlekedő autó. A leírás szerint a vétkes sofőr a piroson próbált meg átcsorogni. Nem sikerült neki.

Soron kívül Brit külügyminiszter: addig fogjuk támogatni Ukrajnát, amíg meg nem nyeri a háborút

„Előző szombaton voltam tanúja ennek a balesetnek. Ha jól gondolom a furgonos és a taxis is teljesen szabálytalanul próbált átcsorogni a kereszteződésen, miután beragadtak a lámpán túl. Nem tudom a taxis mit nézett, mert ahogy a videón is látjuk, a Vajda Péter utca mindkét oldaláról jöttek” – olvasható a leírásban.

A videó készítője szerint vélhetően nem nézhette a lámpát a taxis, aki követte a szintén piroson áthaladó furgont, abban a hiszemben, hogy közben már zöldre váltott a jelzőlámpa. Az nem derült ki, hogy a balesetet elszenvedők között voltak-e sérültek.

A kommentekben többen is írták, hogy a szóban forgó kereszteződésnél záróvonal, kötelező haladási irányt jelző és kanyarodást tiltó tábla is van, a sofőrök pedig rendszeresen megszegik a szabályokat, ráadásul a lámpánál sokan azt sem veszik figyelembe, hogy átférnek-e egyáltalán anélkül, hogy akadályoznák az oldalról érkezők haladását.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.