Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Kővel dobálták meg a 41-es villamost, a villamosvezető kórházba került

MTVA/Bizományosi: Róka László
not image

Takács Petra

2022. augusztus 3. - 12:00

A Villamos Független Szakszervezet képviselője megjegyezte: a dobálózók bűncselekményt követnek el. 

Tegnap éjszaka kővel dobálták meg a 41-es villamost Budapest XXII. kerületében, az Ady Endre útnál, amely következtében a villamosvezető megsérült, akit kórházba kellett szállítani a történtek után. 

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

A 24.hu megkeresésére a BFRK sajtóosztálya közölte, hogy megdobálták a villamost, és meg is rongálódott. A történtek után valóban mentővel vitték kórházba a villamosvezetőt. A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt, az elkövető felkutatása. 

A mentők a lapnak elmondták, hogy a középkorú férfit könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. A Tényeknek hozzátették, hogy a helyszíni ellátást követően a traumatológiai osztályra szállították a fejsérülése miatt. 

A Villamos Független Szakszervezet képviselője megjegyezte, hogy idén nem ez az első ilyen eset, Budapesten rendszeresen megdobálják a villamosokat, azonban most először sérült meg valaki. 

Szerinte az elkövetők az utasok életével játszanak – bűncselekményt követnek el. 

Hozzátette, hogy idén már két hasonló eset is volt, az egyik a Hűvösvölgyi szakaszon történt, az 56-os villamoson, a Völgy utcánál, a másik pedig Dél-Pesten, az 52-es villamoson. 

https://24.hu/belfold/2022/08/02/kovel-dobaltak-meg-a-41-es-villamost-korhazba-vittek-a-villamosvezetot/