Negyedszerre is édesapa lesz az egyik legnagyobb magyar sztár

Fotó: Unsplash/illusztráció
not image

Takács Petra

2021. november 25. - 08:26

Újabb gólyahír érkezett a sztárok világából, ezúttal egy négyszeres apukát üdvözölhetünk, akit mindenki ismer.

A Bors is beszámolt a nagy hírről, hiszen Kovács Kokó István, az egykori klasszis ökölvívó negyedszerre is édesapa lesz. Az olimpia bajnok nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy gyereket vára szerelme.

Kokó eddig is sikeres volt az életében és a karrierjében, most pedig újra megtapasztalhatja, milyen is az, amikor egy apának kisgyermeke születik. A Bors kérdésére elárulta, hogy február vége, március eleje a dátum.

Sőt, az is kiderült, hogy fiú a magzat, akiből később akár sportoló is lehet. Addig még nagyon sok idő fog eltelni, de egy biztos, nagyon jó géneket örökölhet a pici, és boldog család gyermeke lesz.

Schobert Norbi: „A stroke után temettek, elástak, kérték, hogy hagyjam abba”

„A kicsi, a negyedik gyermekem. A két nagy, akik az első házasságomban születtek, otthon maradtak Magyarországon. Zalán, aki már négy éves, nagyon élvezi az életet, és képzeljék el, itt már iskolába jár. Angolul és franciául folyik az oktatás.” – mondta a Svájcban élő Kokó.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A tervük az, hogy a karácsonyt munka nélkül töltik, és csak egymásra koncentrálnak. Arra készülnek, hogy az Egyesült Államokban ünnepelnek, majd visszatérnek a svájci otthonukba, ahol a kisbaba fog élni a szüleivel.