Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Marokkóban villant meg Koroknyai Virág tökéletes fenékformája

Fotó: Instagram/Koroknyai Virág
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Koroknyai Virág szívesen lenne ismét Marokkóban, ahol egy egészen fantasztikus környezetben pihen az ember.

Ha nyernénk a lottón, valószínűleg beutaznánk a világot, és sokan mások is hasonlóan tennének. Egyrészt a Föld óriási, másrészt számtalan különleges helyszínt találni rajta, amik mind egyediek és különlegesek.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Nehéz dolgunk lenne összeállítani a listát, akkor is, ha csak egy kontinensről van szó, de minden bizonnyal megbirkóznánk a kihívással… A kultúrák is eltérnek, minden égtájon más és más a környezet, nem beszélve az emberekről.

Szóval nem keveset utaznánk, és rengetegen tennének így, mert ezek az utak mindig hozzáadnak az életünkhöz valamit. Megvan bennük a potenciál ahhoz is, hogy egészen más emberként térjünk haza.

Marokkó is egy különleges helyszín, ahol számtalan csodálatos pillanatot lehet szerezni. Koroknyai Virág imádta a marokkói környezetet, és nem véletlenül vágyik vissza, már csak az időjárás miatt is.

Alább egy ilyen tökéletes pillanatot láthatunk róla, ahogyan megvillan bikiniben a tökéletes fenékformája. A környezet és Virág vonalai is önmagukért beszélnek, minden bizonnyal sok like-ot kap majd a bejegyzés.

Még több bulvár: Stana Alexandra összegzett: idegösszeomlás is volt, de a boldogság mindent vitt