Orbán Viktor fontos ülést hívott össze, bejelentések várhatóak

Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke, a világ kereszténydemokrata, konzervatív pártjait tömörítő CDI egyik alelnöke a konzervatív pártszövetség, a CDI vezetőségi ülésének szünetében nyilatkozik a szlovén és a horvát médiának a szlovéniai Bledben 2023. május 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor ismét kormányülést tart, ami azt is jelentheti, hogy bejelentések várhatóak, többek között gazdasági kérdésekben is.

A magyar kormány megtette a szükséges lépéseket az infláció letörése érdekében, melynek hatására csökkenni kezdtek a számok. Később drasztikusabb módon csökkenhet az infláció, a kormány pedig igyekszik tartani a célokat.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével újabb és újabb családtámogató döntések születnek, és természetesen a nyugdíjasok, valamint azok is védelem alatt állnak, akik egyelőre nem alapítottak családot.

A 2024-es költségvetés elkészült, amit Varga Mihály állított össze. Orbán Viktor nagyon bízik a pénzügyminiszterben, aki kivételes tapasztalatokkal rendelkezik, és minden adottsága megvan ehhez a nagy feladathoz.

Ha szerda, akkor kormányülés, és a miniszterelnök hangsúlyozta, a kormány a helyén van, illetve megvédik a magyar embereket. Lehetséges, hogy újabb fontos bejelentések várhatóak, akár holnap, ha Kormányinfót tartanak.