Konyhafőnök VIP: volt egy pont, amikor Tóth Vera elvesztette a humorérzékét

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 25. - 17:09

Hullámzó volt a büntetés Tóth Vera számára, és volt egy pont, amikor elvesztette a humorérzékét, úgy érezte, kieshet a versenyből.

Zámbó Krisztián sokat nem gondolkozott azon, hogy kit hátráltasson. Tóth Verára esett a választása, aki kapott egy fülhallgatót, amiben Krisztián slágerei üvöltöttek, magas hangerőn.

Mindezt addig kellett hallgatnia, amíg Rácz Jenő bemutatta a feladatot, tehát maximum szájról tudott olvasni. Ez pedig igen komoly hátrány, emiatt is aggódott, hogy talán ki is eshet a versenyből.

„Rákerült a fejemre a fülhallgató, és tényleg, ahogy számítottam, csutka hangerőn szóltak Zámbó Krisztián világslágerei.” – mondta Vera. „Csutkára nem hallottam semmit, és mondtam, figyelj, hát én ma ki fogok esni, veszélyzóna, mit tudom én.”

Holdampf Linda Aurelio életéért aggódik

„Kész, az esélytelenek nyugalmával indulok el ebben a sztoriban, úgy éreztem. Volt egy pont, amikor elveszett a humorérzékem, miközben a Jenő főzött, és már nem tudtam, hogy arra figyeljek-e, vagy üvöltő Zámbó Krisztián a fülemre, vagy próbáljam a szájáról leolvasni Jenőnek, hogy épp mit kell csinálni, vagy a kezét nézzem.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.