Konyhafőnök VIP: Tóth Vera nem tudott igazán örülni annak, hogy Schobert Norbi lett a csapattársa

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 27. - 06:51

Tóth Vera nem repdesett az örömtől, hogy ismét Schobert Norbi lett a csapattársa, aminek hangot is adott az RTL Klub kamerái előtt.

Schobert Norbi és Tóth Vera már dolgoztak együtt a Konyhafőnök VIP-ban, méghozzá a legerősebb párosként. Vera sokáig kételkedett Norbi ötletében, aki egy régi receptet követett, és nem volt hajlandó eltérni a tervétől.

Norbi ezzel 19-re húzott lapot, de bejött, működött a dolog, aminek köszönhetően is Vera egyenesen ágon juthatott be a középdöntőbe. Ez azt is jelentette, hogy a pénteki adásban az énekesnőnek nem kellett főznie, a galériáról figyelhette az eseményeket.

Az Update alapítója talán a leggyengébb napját zárta, így nem volt kérdés, hogy veszélyzónába kerül. Még nagyobb meglepetés lehetett, hogy Uszkó Laci állt mellette, aki több nagyobb hibát is vétett, és végül neki kellett mennie, az egyik nagy favoritként búcsúzott idő előtt.

Ezt követően Rácz Jenő mindenkit lehívott a galériáról, és új csapatokat alkotott. Két hármas csapatot rakott össze, de nem mindenki volt elégedett. Vera Osvárt Andival és Norbival fog főzni a következő körben, ami miatt nem repdesett az örömtől, el is mondta miért.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.