Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Konyhafőnök VIP: megint kiborul egy sztár, és nem is kicsit (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. november 17. - 15:52

Tornóczky Anita lesz a következő olyan sztár, aki kiborul, és eltörik nála a mécses, mert olyasvalamivel találta szemben magát, ami ellenkezik az elveivel.

A Konyhafőnök VIP ma este folytatódik, ami azt is jelenti, hogy újabb sztárok lepik el a konyhát, akik előtt esély nyílhat a nagy pénznyeremény megszerzésére. Jelenleg ettől távol állnak, és még a favoritokat sem látni.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Jelenleg csak a válogatók legelején tartunk, egy versenyző sem kapott kötényt, de szép lassan összeáll a mezőny. Egy biztos, ma este ismét búcsúzni fog egy sztár, akinek két feladata lesz arra, hogy bizonyítson, akárcsak a többieknek.

A Konyhafőnök VIP egyik nagy különlegessége, hogy olyan kihívásokat tartalmaz, amiben eddig nem volt része a versenyzőknek. Az állatok feldolgozása is ilyen, és noha a korábbi évadokban is láthatták, ilyen feladatok is vannak a verseny ideje alatt, más élőben szembesülni ezzel.

Tolvai Reni egészen meglepő kérése az X-Faktor kapcsán

Tornóczky Anitának ez különösen nehezen ment, aki őszintén rettegett attól, hogy egy „ilyen egész testet” kap, és az állatot fel kell dolgoznia. Ahogyan Anita fogalmazott, erkölcsi aggályai vannak, és látván a többieket, azt gondolhatták, hogy nem ugorja meg a kihívást.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.