Konyhafőnök VIP: Schobert Norbi egy hajszálra volt a kieséstől, végül más esett ki

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. december 15. - 05:58

Schobert Norbi nagyon-nagyon közel volt ahhoz, hogy kiessen a Konyhafőnök VIP versenyéből, de megúszta, helyette egy másik sztárnak kellett távoznia.

A hét végére 6 versenyző marad, akik befőzhetik magukat A Konyhafőnök VIP Döntő hetére! Az első feladat a tétnek megfelelően volt kemény – olvashatjuk az RTL Magyarország összefoglalójában.

Klasszikus, magyar ételek egészséges verzióban történő újragondolása volt a feladvány, a zsűri ehhez kedvenc fogásait fedte fel: cigánypecsenye kakastaréjjal és sültkrumplival, csülkös pacal, véreshurka hagymás törtkrumplival, töltött káposzta és végül babgulyás füstölt csülökkel és csipetkével. A szerencse döntötte el, ki-melyik tradicionális fogáshoz nyúlhatott hozzá.

Tóth Andit már nem hatja meg, ha nagyon durván beszélnek róla

Az újragondolást követően játékos hangulat alakult ki a második főzés előtt. Fördős Zé játékra invitált mindenkit! Kaszinó-jelleggel, három különböző színű pult és egy félkarú rabló várta a versenyzőket. Aki piros színt pörgetett a játékgépen, annak a piros ládából kellett választania és 10 perccel kevesebb idő alatt teljesíthetett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.