Konyhafőnök VIP: Sárközi Ákos egy varázsló, figyeld a tippet (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. december 3. - 04:05

Rácz Jenőhöz hasonlóan Sárközi Ákos is mindig képes valami varázslatos dolgokkal előállni, amire az ember nem is számítana.

Kivételes lehetőséget kapnak a sztárok a Konyhafőnök VIP-ban, de ugyanez igaz a civilekre is, akik a Konyhafőnökben szerepelnek. Jelenleg a hírességek vannak középpontban, akiket azonban a civilek fognak követni.

Még mindig van hátra egy kis idő a nagy döntőig, és addig borítékolható, hogy rengeteg drámai pillanatban lesz részünk. Jelen pillanatban még csak tippelni sem tudnánk, hogy ki lesz a befutó.

Rácz Jenő és Sárközi Ákos versenyzői között is vannak, akikben sok a potenciál, de Uszkó Laci kiesése rámutatott arra, hogy senki sem érezheti magát biztonságban. Legutóbb Ákos varázsolt egyet, aki mindig valami újdonságon töri a fejét, sokszor intuitív módon.

Szenzációs műsorokkal zárják az évet az RTL csatornái, Joker is megérkezik a hazai tévéképernyőkre

A legújabb videójában egy vadonatúj technikát prezentált, miközben felhívta a figyelmet arra, hogy ne pazaroljunk., minden elemet használjunk fel. Ez egyfajta tisztelet az ételkészítés és a hús felé, hiszen a pazarlás igen kártékony tud lenni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.