Konyhafőnök: Rácz Jenőék amerikai focizni kezdtek a forgatás ideje alatt (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 12:28

Miközben a versenyző minden erejével azon volt, hogy lenyűgözze a zsűrit, Rácz Jenő és Sárközi Ákos sportosra vette a figurát.

Mint ismeretes, az RTL Klub hétfőn útjára indította az egyik legjobban várt produkcióját, ami rengeteg embert ültethet le a televíziók elé. Legutóbb a Konyhafőnök VIP szórakoztatta hasonló módon a nézőket hétfő és péntek között.

Most azonban nem a sztároké, a hírességeké a főszerep, de ez még nem jelenti azt, hogy unatkozni fogunk. Sőt, már az első adás is választ adott pár kérdésünkre, így csak dörzsölni tudjuk a tenyerünket, hogy mi vár ránk a folytatásban.

A válogatók mindig izgalmasak, érdekesek, néhol pedig drámaiak és szomorúak. A feszültség is jól érezhető, de vannak, akik igazán lazán fogják fel a versenyt, és nem izgulják el, ami sok esetben nyerő taktika lehet.

Az év egyik legszexibb dekoltázsát villantotta meg Jennifer Lopez

Természetesen a chefeket sem kell félteni, mindig feltalálják magukat, amivel részben a feszültséget is oldják a versenyzőkben, hiszen mindössze pár percük van arra, hogy kellően meggyőzőnek legyenek, máskülönben elbuknak.

Volt, aki egy amerikai futball-labdával érkezett meg a konyhába, és Ákos nem hagyta annyiban a dolgot. Ebből végül egy humorosabb jelenet kerekedett, aminek Rácz Jenő volt a másik nagy főszereplője.