A Konyhafőnök: Roli rendesen kiakadt, a konyhapulthoz vágta a szilikont

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 15:23

Nemcsak neki gyűlt meg a baja a desszerttel, amit ezúttal nem Rácz Jenő és Sárközi Ákos mutatott be, hanem a Mestercukrász séfje.

Hamarosan indul az RTL Klub új gasztronómiai műsora, ami hasonló lesz a Konyhafőnökhöz. A Mestercukrászban azonban az édességek kerülnek középpontba, és nem Rácz Jenő, Fördős Zé, illetve Sárközi Ákos lesznek a zsűri.

Liptai Claudia fogja betölteni a műsorvezető szerepét, hasonlóan Zéhez a Konyhafőnökben. Enzsöl Balázs a Konyhafőnök elődöntőjében vendégszerepelt, ami csak plusz nyomást helyezett a versenyzők vállaira.

Mengyi, Orsi és Roki sem volt a helyzet magaslatán, de tegyük hozzá, nem volt egyszerű a feladat, ami mindenkinek feladta a leckét. Roli próbált nem idegeskedni, és nem mindig járt sikerrel, főleg a szilikonforma miatt.

Opitz Barbi ezen a képen olyan, mint egy vonzó festmény

Mivel soha nem adja fel, még az utolsó pillanatokban is azon volt, hogy elkészüljön a formával, ám nem járt sikerrel. Tökéletes desszertet szeretet volna alkotni, bár akkor még nem tudta, hogy Mengyi például nagyon messze volt a jó tányértól.

Fogalmazzunk úgy, hogy Balázs rendesen megdolgoztatta a versenyzőket, akik talán soha ezelőtt nem találkoztak ilyen nehéz feladattal a desszertek területén. Hiába mondta a szakember, hogy mit kell csinálnia a TOP-3-nak, csak szenvedtek.