A Konyhafőnök: jön a nagy finálé! Mengyi, vagy Roli?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 19:41

Már az előzetes is izgalmasra sikeredett, és hamarosan kiderül, hogy ki nyeri meg a Konyhafőnök legújabb évadát.

Évek óta az egyik legnépszerűbb műsora az RTL Klubnak a Konyhafőnök, ahol amatőr szakácsok csapnak össze egymással. Hiába nem profik, többen közülük akár már azonnal helyt tudnának állni egy étteremben.

Vannak, akiknek ez is a céljuk, vagy épp saját helyet üzemeltetni. A 10 millió forintos fődíj és a megszerzett hírnév jó alapot jelenthet, de ez a verseny mentálisan is komoly kihívást jelent, mert rendkívül intenzív.

Orsi kiesésével biztossá vált, hogy Roli lesz a másik döntés Mengyi mellett. Rácz Jenő versenyzője elsőként mehetett fel a galériára, ami hatalmas megnyugvást jelentett számára, míg Rolinak tovább kellett izgulnia.

A Konyhafőnök: Mengyi drámai helyzetbe kerül a fináléban?

Orsival állt ott a kiesőzónában, de ezúttal megúszta. A java azonban még csak most jön a fináléban, ahol korábbi csapattársak fogják segíteni a döntősök munkáját, de szükségük is lesz erre a többfogásos menü miatt.

Az RTL Klub előzetesét nézhetitek meg a nagyon izgalmas és valószínűleg drámai este előtt, aminek a végén megtudhatjuk, hogy Mengyi, vagy Roli viheti haza a 10 millió forintos fődíjat.