A Konyhafőnök: a jelenet, amivel Rácz Jenő hatalmas meglepetést okoz Mengyinek

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 18:20

Mengyi maradt az egyetlen versenyzője Rácz Jenőnek, de egyúttal talán a legnagyobb favoritról is beszélhetünk.

A Konyhafőnök aktuális évada hamarosan véget ér, és ilyen erős triót talán még soha nem láthattunk a műsor történetében. Legutóbb Norbinak kellett távoznia, aki Orsival állt ott a kiesőzónában, és nem okozott meglepetést a kiesése.

A vártnak megfelelően Orsi, Mengyi és Roli jutottak be a TOP-3-ba, tehát már a legrosszabb esetben is érmesként távozhatnak, de a 10 milliós fődíjat csak egyvalaki nyerheti meg. Jelenleg rettentő nehéz lenne megtippelni, hogy ki lesz a befutó.

Mindhárom versenyző nagyon hasonló kvalitásokkal bír, ugyanakkor a karakterük és a stílusuk totálisa más. Ettől is lesz olyan szép és izgalmas ez a döntő, de bárki is legyen a befutó, megérdemelten állhat fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára.

A Konyhafőnök: Orsi egy lépésre volt a kiesésétől, drámai helyzet

Rácz Jenőnek már csak egy versenyzője maradt Megnyi személyében, aki egy tüneményes karakter, és nagy tudással rendelkezik. A szerda adás ideje alatt Jenő egy nagyon érdekes dologgal motivált a versenyzőjét, mivel átadta neki a legendás arany csipeszét.

Mengyi erre nem számított, és óriási megtiszteltetésként beszélt az arany csipeszről, ami Jenő egyik védjegye. „Éreztem azt a szuper erőt, hogy a chefkabát páncélom mellé most van egy fegyverem is.” – mondta humorosan a versenyző.

Zé meg is kérdezte Jenőt, hogy valóban átadta az arany csipeszét, és humorosan megjegyezte, ha a végén Mengyi győz, akkor leszámlázhatja neki az értékes tárgyat. „Persze.” – válaszolt viccesen a Michelin-csillagos chef.