Dollár
395,41 Ft
Euró
412,67 Ft
Font
480,98 Ft
Bitcoin
17,094 $

A Konyhafőnök: olyan ideges volt, hogy elsírta magát, ebből mi lesz…

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. május 13. - 17:03

Napról napra egyre magasabb a léc a Konyhafőnökben, hiszen 10 millió a főnyeremény, amiért keményen meg kell harcolniuk a versenyzőknek. A nyertes ott van az aktuális mezőnyben, de egyelőre senki sem tudja, ki a befutó.

Mindig vannak favoritok, de ez folyamatosan változik, és mint azt már nem egy alkalommal leírtuk, itt nem pusztán a tehetség számít. Nagyon sokat nyom a latba a higgadtság, a szervezettség, és még hosszan folytathatnánk a sort.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Az is beszédes tud lenni, hogy ki, mennyire képes csapatban dolgozni, ami ugyancsak fontos eleme a chef szakmának. Most valami hasonlóba kóstolhatnak bele, és sok néző várta ezt az epizódot, mivel a versenyzők párosban folytatják tovább.

Soha nem tudni, hogy két totálisan más karakterű versenyző milyen szinten tud egymással működni a konyhában. Ez talán a műsor egyik legérdekesebb és legizgalmasabb kihívása, amilkor az ellenfeleknek össze kell dolgozniuk.

Vajna Timi szupermodellként tündököl a legújabb fotókon

Az új adás előzeteséből kaphatunk néhány ízelítőt, hogy mi is vár ránk csütörtök este. Gábor csapattársa például elsírta magát az idegességtől, aki addig nem is akart dolgozni, amíg nem állt helyre a rend.

Ez azonban csak a jéghegy csúcsa volt, mert egyre több volt a konfliktus a két versenyző között, akik láthatóan nem tudtak jól közösen dolgozni. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ennek az eredménye, és a többiek mit tesznek le az asztalra.