A Konyhafőnök sztárja igazi álombiciklivel ment terepre

Fotó: Instagram/Fördős Zé
not image

Hujber Dávid

2021.július.22 - 01:07

A Konyhafőnök és a Konyhafőnök VIP sztárja imád a szabadban lenni, és a kerékpározás az egyik nagy szerelme, amivel sokan mások is azonosulni tudnak.

Vannak hírességek, akik nélkül nehéz lenne elképzelni az adott műsort. Fördős Zé maximálisan ebbe a kategóriába sorolható, aki évek óta meghatározó figurája az RTL Klubon futó főzős műsoroknak, a Konyhafőnöknek és a Konyhafőnök VIP-nak.

Rácz Jenővel és Sárközi Ákossal közösen remek triót alkotnak ők hárman, a közönség is imádja őket. Reméljük, hamarosan ismét lesz Konyhafőnök VIP, ahol sztárok szállnak harcba egymással a több milliós fődíjért.

Zé nemcsak a szakértelmével emelkedik ki a mezőnyből, hanem a humorával és a kreativitásával is. Sokan szeretik a karakterét, és aki az Instagram oldalára látogat, az garantáltan nem fog unatkozni, már csak az általa megosztott ételek miatt sem.

Valamiért mindig összefut a nyál a szánkban, ha Zé több mint 252 000-es Instagram oldalára tévedünk. Igazi ízharmóniát dob össze, és sokszor „pár perc” alatt. Nemhiába profi és ilyen elismert, de természetesen nemcsak a konyháról szól az élete.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.