Konyhafőnök: drámai pillanatokat vettek videóra

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.május.4 - 11:14

Alexito hatalmas elánnal érkezett meg a stúdióba, de azt rendkívül szomorúan kellett elhagynia, mindenesetre szórakoztató karaktere volt a műsornak.

Elkezdődött a Konyhafőnök legújabb évada az RTL Klubon, mely minden hétköznap jelentkezik új adásokkal. A műsor nem összekeverendő a Konyhafőnök VIP-val, tehát itt nem sztárok, híres emberek küzdenek meg egymás ellen.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy nem lesz nagyon izgalmas, és néhol humoros, vagy drámai a műsor. A Konyhafőnök aktuális évada már az első napon elég meggyőzőnek bizonyult, amikor a válogatások zajlottak.

Itt dől el ugyanis, hogy kik kaphatnak kötényt, és immáron Fördős Zé is beszállt a játékba, akinek ugyancsak lesz egy saját csapata. Ez már önmagában érdekes helyzeteket fog szülni, miközben többen kapnak lehetőséget a bizonyításra.

Őrület: három hét alatt ennyire hízott meg Mark Wahlberg egy szerep kedvéért

Voltak érdekes és igazán érdekes figurái is az első adásnak, ami hétfő este került levetítésre a csatornán. Az egyik legszórakoztatóbb karakter Alexito volt, aki igazi latinos hangulatban érkezett meg.

Még Rácz Jenőt is megtáncoltatta, ám végül ez is kevés volt ahhoz, hogy bejusson a versenybe, így számára igen hamar véget ért a Konyhafőnök. A profikat nem nyűgözte le az étel, amit hozott, és látható volt rajta a csalódottság, amikor kilépett a stúdióból.