A Konyhafőnök: valami történt Mengyivel, zokogva állt a chefek előtt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.10 - 16:51

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mit történt Mengyivel, és azt sem, hogy ez a döntőjébe fog kerülni, vagy sem.

A Konyhafőnökben napról napra egyre kevesebb hiba fér bele, és a versenyzők ezt jól tudják. Szinte képtelenség lehozni hiba nélkül egy napot, de nem mindegy, hogy hány alkalommal hibáznak, és az adott probléma mekkora.

Mivel már csak hárman vannak versenyben a 10 millió forintos fődíjért, egy apró megingás is sokba kerülhet. Legutóbb Norbinak kellett távoznia, aki hiába volt az egyik legkülönlegesebb versenyzője a mezőnynek, nem volt számára visszaút.

Mengyi, Orsi és Roli még versenyben vannak, közülük fog kikerülni az a versenyző, aki megnyeri a fődíjat, és a Konyhafőnök új bajnoka lesz. A mai nap is drámainak ígérkezik, többek között az eddig igen kevés hibát vétő Mengyi miatt is.

Gáspár Evelin nagyon csini, csak úgy világítanak a hófehér fogai

Az RTL Klub előzetesében azt látni, hogy zokog a chefek előtt, és nagyon dühös magára. Rácz Jenő, a versenyző mentora azt mondta, végig izgult, és mivel ő az egyetlen versenyzője, mindent egy lapra tett fel.

„Ez most egy nagy pofon. Én azt álmodtam meg, hogy ott leszel a fináléban. Jön egy második feladat, és ott meg kell mutatni, hogy mi van benned.” – tette hozzá Jenő, ami azt jelzi, hogy Mengyi első tányéra kifejezetten rosszul sikerült.