Ezekkel a kontrollerekkel és fejhallgatókkal ünnepli az Xbox a 20. születésnapját

Xbox
not image

Kulcsár Péter

2021. október 9. - 15:24

Speciális, limitált szériás kiegészítőket mutatott be a Microsoft az Xbox márka megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából.

A különleges kontrollerek pazar matt fekete festést kaptak, míg a hátsó részüket az Xbox brand egyedi zöld színével mázolták tele, ezáltal kimondhatjuk, minden idők egyik legcsodásabban kinéző dizájnjával ellátott gamepadjét tették le az asztalra.

Ha a kontrollert Xbox Series X vagy Series S konzolokkal párosítjuk, akkor automatikusan megjelenik a játékgépek operációs rendszerének futtatása során a 20. évfordulóra tervezett animált háttér is.

A 20th Anniversary Special Edition kontroller november 15-től kezdődően lesz megvásárolható 70 dolláros kezdőáron, az előrendelések pedig már a mai napon elrajtoltak.

Hasonló színkavalkádban pompázik az új sztereó fejhallgató is, a headset szintén november 15-én kerülhet a viszonteladók polcaira, és ugyanúgy 70 dollárt kérnek majd el a modellekért.

Még egy töltőállomást is piacra dobnak majd, a Razer által kifejlesztett állvány segítségével pillanatok alatt telepumpálhatjuk lemerült kontrollerünket, nem mellesleg megkapta ugyanazt a kialakítást, mint a többi kiegészítő.