Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,402 $

Nagyon könnyen cserélhető a PS5 Slim levehető lemezmeghajtója

Nagyon könnyen megy a csere, noha van egy fontos kikötés is az első használatkor.

Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az eredeti PlayStation 5-höz hasonlóan a Sony az új PS5 Slim konzolt is lemezmeghajtóval vagy anélkül kínálja, csak épp egy egészen újszerű megoldással rukkoltak elő: egy levehető lemezmeghajtót fejlesztettek az új konzolhoz.

Mindez azt jelenti, hogy a felhasználó eldöntheti, melyik verziót szeretné megvásárolni, az előző konzollal ellentétben azonban ha először a digitális mellett dönt az ember, később nem kell egy másik konzolt megvásárolni, elég lesz csak a külön is elérhető lemezmeghajtót beszerezni. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a levehető lemezmeghajtó első használata előtt internetkapcsolatra van szükség, később azonban offline módban is használható. A Mystic YouTube-csatornán pedig tesztelték is az új konzolt, így a levehető lemezmeghajtó is górcső alá került.

A videóban egy PS5 Slimet szednek szét, és alaposan végigveszik, hogyan cserélhető a lemezmeghajtó egyik PS5 Slimről a másikra. A videóban is megerősítésre kerül, hogy néhány egyszerű leválasztási és felcsatolási manőverrel meg lehet oldani a cserét:

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.