Exatlon-Anna lerántotta a leplet arról, amit sokan csinálnak az Instagramon

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
not image

Hujber Dávid

2022. február 25. - 14:05

Ez megint olyasvalami, amire érdemes felhívni a figyelmet, mivel rengetegen élnek ezekkel a trükkökkel, és ez csak a jéghegy csúcsa.

Az emberek egy része nagyon sokat módosít a róla készült képeken, amikkel azt érik el, hogy egyáltalán nem a valóságot mutatják. Nyilván szeretjük úgy megmutatni magunkat, hogy a lehető legjobb formában lássanak, de soha ne akarjunk mások lenni.

Az Exatlon Hungary harmadik évadának sztárja, Kőnig Anna egy több mint beszédes képet prezentélt a követői számára. Ezzel is bizonyította, hogy milyen egyszerű valami egészen mást mutatni, és hangsúlyozta, igenis szeressük magunkat, mert a belső boldogság az egyik legfontosabb.

„Újabb hidegfront érkezik, Mindkét kép ugyanazon a napon készült, szó szerint pár másodpercnyi különbséggel. A testem nem változott. Nem ettem semmit.” – írta a posztjában Anna.

Ambrus Attila elmondta, miére számíthat Aurelio a börtönben

„Egyszerűen másképp állítottam be. Más megvilágításban. Más pózban voltam. A jobb oldali képen mindent összenyomok: Görnyedtem ülök, és nem figyeltem a tartásomra. Ez vagyok én!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.