Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Koncz Zsuzsa szerint a lakodalmas rockra hasonlít Azahriah zenéje

Elmondása szerint egy évvel ezelőtt bukkant rá a fiatal zenész dalaira, akkor bele is hallgatott és bólogatott, hogy „hát igen, ez is valami”.

Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Koncz Zsuzsa volt a Friderikusz Podcast vendége, amelyben több témáról is szó esett. A teljes beszélgetés csütörtöktől lesz elérhető, de egy néhány perces előzetest már közzétettek belőle – szúrta ki a 24.hu.

A rövid ízelítőben egyebek mellett szót ejtettek a kortárs magyar popzene képviselőiről is: Friderikusz Sándor arra volt kíváncsi, ismeri, hallgatja-e például Azahriah-t, Beton Hofit, Krúbit, Dzsúdlót. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Koncz Zsuzsa azt felelte: „Mindenkiről tudok, Azahriah-ra körülbelül egy évvel ezelőtt bukkantam rá, akkor belehallgattam és bólogattam, hogy hát igen, ez is valami”. Majd azt is elárulta, szerinte mire hasonlít a fiatal énekes zenéje.

Mint mondta, őt a 80-as évek elején népszerű lakodalmas rockra emlékezteti, és meg is említette a műfaj képviselőit, a Bugyi fivéreket, valamint a dalukat, a Csipkés kombiné című slágert.

Ehhez a stílushoz való viszonyát így összegezte: „Vannak helyzetek, amikor a népzenét összekeverni az ilyen ritmusokkal, az nekem nagyon idegen”.