Köllő Babett keblei harmadik mellműtéte után

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. április 10. - 15:57

Egy igen mély dekoltázsos kép is előkerült az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban Köllő Babettről, aki elárulta, hogy a felvétel a harmadik mellműtét követően készült.

Köllő Babett és Hajdú Péter ételkészítést közben is jókat beszélgetett, hiszen a színésznő emiatt is fogadta el a felkérést a LifeTV műsorában, aminek jelenleg a második évada fut a csatornán. Tekintve a szezonok sikereit, meglepődnénk, ha nem lenne harmadik évad.

Babettet nagyon sokan várták, aki egy végtelenül laza és mosolygós karakter. Ami még ennél is fontosabb, őszinte és nyitott, így Péternek nem lehetett túlságosan nehéz dolga, hogy feloldja a vendégét.

Többek között az FHM-nek készült fotózása is szóba került, amikor még sokkal fiatalabb volt. Ahogyan ő fogalmazott, ez volt élete „legledérebb” fotózása, amiről egy képet láthattunk az adás ideje alatt, illetve alább a videóban.

Ez komoly, ismert házas magyar zenész akart lefeküdni Köllő Babettal

Szintet és hosszú éveket lépve előre a következő képen már egy sokkal szexibb és többet mutató Babettet vélhetünk felfedezni, aki elárulta, hogy a felvétel a harmadik mellműtéte után készült. Nem lehet kérdés, hogy miért a színésznő az egyik legvonzóbb sztár idehaza.

Péter vendége őszintén beszélt a harmadik mellműtétéről, és arról, hogy mekkorának gondolja valójában a melleit. Vannak, akik szerint ez már túl sok, míg másoknak semmi bajuk nincs ezekkel a méretekkel.