Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Köllő Babett hangja elment, Tóth Gabié sem 100%-os (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi hangja valamivel jobb állapotban van, míg Köllő Babetté, aki ezúttal is egy nagyon látványos ruhában jelent meg, akárcsak a kolléganője.

Még mindig tart a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évada, ami jó hír, mert újabb remek produkciókat láthatunk. Ráadásul élőben, amitől ez még inkább különlegessé válik, és valószínűleg lesznek még fordulatok.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Nem egy meglepő jelenetet láthattunk az idény során, mialatt sokat nevettünk, de voltak könnyfakasztó pillanatok is. A négy mester hozza a kötelező, rendkívül szórakoztatóak, és egy pillanatra sem hagyják unatkozni a nézőket.

Ezúttal is sűrű órák várnak a nézőre, ráadásul a versenyzők két egyéni produkcióval állnak elő, ami mögött kemény munka áll. Már egy dalra is nehéz felkészülni, most azonban duplán kell átalakulniuk, és teljesíteniük.

Köllő Babett hangja ugyan szinte teljesen elment, vállalta az élő adást, és egy igen látványos, különleges ruhában jelent meg. Tőle ezt már abszolúte megszokhattuk, míg Tóth Gabi császárnővé alakult át.

Gabi hangja sem 100%-os, de jobban van, mint Babett, akinek valóban gondjai vannak, de reméljük, hogy a következő héten teljesen meggyógyul. Most viszont nem várhatunk tőle túl magas hangokat, kímélnie kell a hangszálait.

Még több bulvár: Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András közös tánca (videó)