Clouds
21 Budapest
Dollár
367,97 Ft
Euró
394,73 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
22,959 $

Köllő Babett ájultan esett össze Balin egy szállodai fürdőszobában

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Súlyos vírusos fertőzés támadta meg Köllő Babett szervezetét, akinek emiatt nem éppen úgy alakult a nyaralása Balin, mint azt szerette volna.

A hírességek közül többen is elhagyták Magyarországot a 2023-as esztendő beköszönte előtt, hogy külföldön szilveszterezzenek. Így tett Köllő Babett is a családjával, akik egy kisebb baráti társasággal a mostanában pláne népszerű Bali felé vették az irányt.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A terv egyszerű volt, csak pihenni szerettek volna, jól érezni magukat, lazítani, napozni és úszni. Igazi rémálom lett ebből, mivel néhány nappal a megérkezésüket követően mindannyian sorra rosszul lettek.

A Bors megtudta, hogy Babett és kislánya infúziót és vénás injekciót kaptak, nagy volt az ijedtség. Egy agresszív vírussal találták szembe magukat, ami állandós hasmenéssel és hányással is járt, így végül orvoshoz fordultak.

„Felváltva lettünk rosszul: folyamatosan görcsölt a hasunk és 20 percenként rohantunk a mosdóba. A lányom miatt nagyon aggódtam, mert Milla is beteg lett és nagyon szenvedett.” – idézte a Bors Babettet.

„Annyira, hogy szó szerint könyörgött, hogy jöjjön az orvos és adjon neki infúziót, pedig tűfóbiás, retteg a tűtől. Én is nagyon megszenvedtem és teljesen legyengültem.” – mesélte a TV2 sztárja, aki egyik alkalommal eszméletlenül feküdt a fürdőszobában.

„Elájultam a fürdőszobában és nagyon bevertem a fejemet. Andris nagyon megijedt, mert csak egy nagy puffanást hallott, amit nem követett semmi, csak néma csend.” Szerencsére Babett nem sérült meg súlyosan, amiért hálát adhat, mert az ilyen ájulások rendkívül veszélyesek, nagyon súlyos sérüléseket lehet szerezni.