Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,035 $

Kölcsönjátékosként érkezik a Chelsea-hez Joao Felix

TÉMÁK:
#Chelsea
MTI/EPA/Rodrigo Jimenez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Madridban nem tartottak igényt a három évvel ezelőtt csillagászati összegért igazolt támadóra.

Azt a luxust azonban nem engedhették meg maguknak, hogy átigazolási összegének töredékéért végleg elköszönjenek a 23 éves portugáltól, így a Chelsea csak kölcsönbe kapta a játékjogait.

Soron kívül Újabb lövöldözés Kaliforniában, legalább hárman meghaltak

Az ESPN információi szerint Joao Felixért így is 11 millió fontot kértek a spanyolok, miután az Arsenal és a Manchester United ajánlatát is visszautasították. A transzfer már hivatalos, a játékos a Chelsea hivatalos oldalán kommentálta a hírt:

“A Chelsea a világ egyik legjobb csapata, és remélem, hogy segíthetek a elérni a céljaikat. Boldog vagyok, hogy itt lehetek, és nagyon izgatottan várom, hogy a Stamford Bridge-en játszhassak” – nyilatkozta.

“Az Atletico Madrid részéről sok sikert kívánunk Joao Felixnek ezen az új szakmai állomáson” – áll a spanyolok közleményében. Joao Felix a spanyol csapatnál 131 mérkőzésén 34 alkalommal talált be, szerződése 2027-ig él a madridiaknál.

A Chelsea továbbra is erősít, amire szükségük is van, hiszen jelenleg csupán a Premier League középmezőnyében szerénykednek. Kétségtelenül Joao Felix azonban az eddigi legnagyobb név az átigazolási szezonban. A korábbi hetekben Benoit Badiashile az AS Monacótól, Andrey Santos a Vasco da Gamától és David Datro Fofana a Moldétól csatlakozott a Kékekhez.