Clouds
21 Budapest
Dollár
344,68 Ft
Euró
371,01 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
26,880 $

Megkönnyezed Kökény Attila spontán éneklését (videó)

Fotó: Instagram/Kökény Attila
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Saját magát kísérte zongorával Kökény Attila, aki az egyik legjobb énekesünk, kivételes hangi adottságokkal rendelkezik.

Kökény Attila Isten segítségét kérte, hogy rátérjen a helyes útra, és maga mögött hagyhassa az italos időszakokat. A kiváló énekes lelki ereje is kellett ehhez, akárcsak a család támogatása, de végül sikerrel járt.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

Voltak idők, amikor rengeteg whiskyt fogyasztott, ám ennek már vége. A Sztárban Sztár zsűrije remek példa arra, hogy milyen nagyot változtathat az ember az életén, ha kellően kitartó és hisz Istenben.

Attila nem mellesleg nemcsak az egyik legjobb énekes, hanem egy olyan zenész, aki a zongorával is jól bánik. Mindig különleges hallgatni, és ez akkor sincs másképpen, amikor csak spontán kezd el énekelni.

Ilyenkor mutatkozik meg leginkább a benne rejlő tehetség, hiszen egy telefon is elegendő ahhoz, hogy megmutassa, mekkora hatással tud lenni az emberre. Sokaknak a könnye is kicsordulhatott az éneklés és a dallamok hallatán.

Nemhiába, Attila valóban arra született, hogy alkosson, a dalaival gyógyítson és utat mutasson. Soha nem szabad alábecsülni ennek az erejét, és az énekes rendkívül hálás Istennek ezért az adottságért.