Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Máris visszatérhet a kispadra a Barcelona kirúgott edzője

Fotó: Unsplash
not image

Hujber Dávid

2021. november 12. - 09:51

Nem sokkal azután, hogy a Barcelona megvált a holland edzőjétől, máris visszatérhet a kispadra, és munkába állhat egy másik klubnál.

Ronald Koeman kinevezését nem mindenki értette a korábbi elnökség részéről. Voltak, akik előre megjósolták, hogy a holland meg fog bukni, és végül nem is tölthette ki a szerződését.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Annak ellenére, hogy a Barcelona tavalyi kerete sem volt túl erős, megnyerhették volna a bajnokságot, kizárólag rajtuk múlt. Koeman csapata azonban sok fontos pontot dobott el a végjátékban, és az Atletico lett a bajnok.

Ha Suarezt nem küldik el, valószínűleg minden másképpen alakul, és már akkor sejteni lehetett, hogy a katalánok végtelenül rossz döntést hoztak a legendás csatár mellőzésével.

A Camp Nou-ban már Xavi irányít, a Barcelona egyik legnagyobb legendája, míg Koeman egy másik országban folytathatja. A végkielégítése akár a 12 millió eurót is elérheti, ami szép kis összeg lenne, különösen abban a tekintetben, hogy az új klubjától sem kapna keveset.

Sokkolóan kevés összeget költhet a Barcelona januárban Xavi irányításával

A Fichajes a Fotball Insiderre hivatkozva arról számolt be, hogy a Rangers Koemant szemelte ki, aki Steven Gerrard helyét vehetné át. A Liverpool egykori klasszisa a Premier League-ban vállalt munkát, és már az Aston Villát vezeti.

Koeman csaknem másfél szezon után távozott a Camp Nou-ból, ami valljuk be, nem túl sok, és nem is szerepelt Joan Laporta, az elnök tervei között a játékstílusa miatt, így nem okozhatott meglepetést a távozásakor.

Nem túl gyakori, amikor egy edző ilyen hamar munkát vállal a menesztését követően, de most úgy tűnik, ez a helyzet. Pár napon belül akár megállapodás is születhet a szabadon igazolhatóvá vált hollanddal.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.