Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
444,86 Ft
Bitcoin
23,094 $

Mióta itt jártál:

Kocsis Máté feloldatná a baloldali pártok külföldi finanszírozásának titkosítását

Fotó: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője felszólal az ellenzéki frakciók kezdeményezésére napirendre tűzött Gyermekeink jövőjéről, a közoktatás minőségéről és feltételrendszeréről című politikai vitában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 2-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét kezdeményezte a baloldali pártok külföldi finanszírozásáról szóló jelentés titkosságának feloldását Kocsis Máté.

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető ismét kezdeményezte “a választások befolyásolására” érkezett külföldi pénzekről készült nemzetbiztonsági bizottsági jelentés titkosításának feloldását.

Közösségi oldalán a kormánypárti politikus pénteken azt írta, hogy “új fejlemények láttak napvilágot a dollárbaloldal ügyében a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén. A magyar választások befolyásolására több pénz érkezett külföldről, és egyre inkább tisztul a kép a hazai baloldali és liberális szereplőket illetően is”.

“Mivel a ma megismert jelentés 2052. december 31-ig került szabályszerűen titkosításra, és így a részletekről nem áll módomban tájékoztatást adni, ezért kezdeményeztem a minősítés feloldását” – tette hozzá.

“Remélem, hamarosan mindenki számára elérhető lesz a jelentés, hiszen az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó, amelyről minden magyarnak joga van tudni” – áll Kocsis Máté Facebook-bejegyzésében.

(MTI)