Kocsis Alexandra rendkívül dögös és csinos

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindemellett érdemes elolvasni Kocsis Alexandra sorait, amit a fotóhoz mellékelt, mert tanulságos, illetve az ember élete sokat változhat, ha elindul a fejlődés útján.

Kocsis Alexandra maga a garancia fejlődésre, a remek formára. Egészen elképesztő vonalakat hozott össze az évek alatt, és még nagyobb dicséret illeti azért, hogy ezt tartja is, ami kemény feladat.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

Nemrég még Balin nyaralt, élete legmeghatározóbb nyaralása volt, sok különleges energiát kapott az ázsiai szigeten. Most ismét hosszabban jelentkezett, és érdemes is figyelni arra, amit ír, mert sok igazság van benne.

”Milyen vékony vagy”, “most azért összekaptad magad”, “minek mész oda”, “úgyse leszel jó”, “nem fog menni”, “lehetetlen”, “úgyse érsz el semmit”,minek csinálod”…. A végtelenségig lehetne sorolni a kritizáló, kishitű vagy csak szimplán a bántásból érkező véleményeket.” – írta Alexandra.

„Elszabadult a pokol és már mindenki mondhat véleményt mindenkiről, úgy hogy bele sem gondol annak következményeibe. 2 féle ember létezik: az egyik a csak azért is megcsinálom és csak azért is megmutatom típus és az, aki enged ezeknek a bántásoknak és tényleg elhiszi, hogy igaz amit mondanak neki. Én mindig a csak azért is megcsinálom típusba tartoztam, ám volt, amikor engem is értek bántások, de még mennyi…”

„Aztán egyszer fordul valami, amit csak te tudsz persze megfordítani magadban. Meló! Nagyon sok meló dolgozni magadon és szerintem ez egy véget nem érő örök iskola, DE megéri!

„Nem kell megfelelned senkinek, ha békében élsz magaddal könnyebb kizárni minden zavaró tényezőt. Az erődet, a kitartásod és munkádat magadba fektesd és ne a stresszfaktorokba, hiszen nem mindegy, hogy a pozitív oldalt táplálod vagy a negatívat.”

„Az életmódváltás, egészségfejlesztés és alakformálás is örök iskola, ahol nem leszel soha végzős tanuló, mert mindig van mit tanulnod és alkalmazkodni az adott helyzetekhez. Az életmódváltás nem csak abból áll, hogy jól étkezel és sportolsz, hanem még jön mellé számos olyan területen, amivel érdemes foglalkozni.”

„Ételintoleranciák, puffadás, autoimmun és gyulladásos eredetű betegségek, hormonális problémák, és a végtelenségig lehetne sorolni azokat az állapotokat, ami egy teljes toxinmentesítést követel. Megálmodtam és megcsináltam egy olyan komplex életmódváltó- egészségfejlesztő és alakformáló programot, ami még itt Magyarországon biztosan nem volt!

„HÉTFŐN indul a VIP programom, ahol folyamatosan fogom a kezed és segítelek az úton. Együtt haladunk lépésről, lépésre és nemcsak a külsőn, de a belsőn is dolgozni fogunk. A sorsod a TE kezedben! „Hamarosan megosztom veletek a jelentkezés részleteit is.”