Kocsis Alexandra fenékformájától garantáltan dobsz egy hátast

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
not image

Takács Petra

2022. június 24. - 01:03

Úgy tűnik, hogy az Exatlon Hungary egyik legnagyobb sztárja mindig képes meglepetést nyújtani, és olyan fenék formát villantani, ami több mint látványos.

Javában tart a nyári szezonra, amire oly régóta vártunk. Azok, akik Magyarországon élnek, összességében csak pár igazán erős hetük lehet arra, hogy mindezt átéljék, mivel nem éppen egy karibi térséghez tartozunk.

Ugyanakkor ennek is megvan a maga különlegessége, mert van mit várnunk, és erre az időszakra sokkal több a tervünk. Ettől független megnéznénk egy olyan évet, hogy az esztendő legnagyobb részében meleg az idő.

Nyilván ez nem lehetséges, és ha valami ilyesmire vágyunk, akkor ott vannak a repülőutak. Most azonban még maradjunk egy kicsit idehaza, hiszen a nyár már elkezdte megmutatni az igazi erejét, bár egyelőre nem dobtunk tőle hátast.

Új „családtag” érkezett Lékai-Kiss Ramónáékhoz

Kocsis Alexandra formájától viszont annál inkább, egészen lenyűgöző, amit elért az évek alatt. Saját maga példaképe lehet, és senki sem motiválja jobban saját magánál, hiszen végső soron ez a természetes.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.