Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Vicces szelfi Dobó Katáékról, így készülnek a Dancing with the Stars 2-re

Fotó: Instagram/Köcse György
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 13. - 02:37

emek a hangulat Köcse György és Dobó Kata között, akik az egyik legjobb páros lehetnek a Dancing with the Stars második évadában.

Szép lassan elkezdték bejelenteni az új műsorokat, amik a nyár végén debütálnak, és heteken, hónapokon át szórakoztathatnak bennünket. Több nagyobb produkciót is láthatunk az év végéig, többek között a TV2 részéről is.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A TV2 megint nagyon magasra igyekszik tenni a lécet, és már egy ideje tudhattuk, hogy az első sikeres évad után lesz folytatása a Dancing with the Stars-nak. Hetekkel ezelőtt megtörtént a bejelentés, és nem kell sokat várnunk arra, hogy elrajtoljon a mezőny.

A sztárok régóta edzenek, tanulnak és készülnek, hogy a színpadra úgy álljanak fel, mintha már évek óta űznék a szakmát. Nincs könnyű dolguk, mert a többség nulláról indul, de a napi szintű több órás edzések megteszik a hatásukat.

Exatlon-Franciska a nyár egyik legerősebb fenékformáját villantotta meg

A jó hangulatról sem feledkezhetnek meg, ami például Dobó Katánál és Köcse Györgynél garantált. Az egyik olyan párosa a mezőnynek, akikre igazán érdemes lesz figyelni, és valószínűleg a döntő közelében lehetnek.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.