Klopp nem áll le, olasz válogatott sztárt vihet Liverpoolba

Fotó: Twitter/Italy
not image

Hujber Dávid

2021. július 6. - 11:04

A Liverpool edzője minden követ megmozgat annak érdekében, hogy Wijnaldum távozása után megerősítse a középpályát.

Igen kellemetlenül érintette a briteket Wijnaldum távozása, már csak amiatt is, hogy ingyen kellett elengedniük. A holland szándékosan nem hosszabbított, hogy a Barcelonához tudjon szerződni, ami végül nem valósult meg.

Már csak az orvosi vizsgálat volt hátra, amikor a PSG több mint kétszer nagyobb fizetést ajánlott a középpályásnak, aki hirtelen Párizsban kötött ki. Kloppnak pedig valakit, vagy valakiket szereznie kell a kiváló játékos helyére.

A Fichajes a cikkében arról ír, hogy Nicolò Barella is a listán szerepel, aki 2019 óta játszik az Inter színeiben, és az olasz válogatottban is letette a névjegyét. Eddig soha nem játszott Olaszországon kívül, de most rögtön a legerősebbnek és legjobbnak tartott bajnokságban köthet ki.

Mivel csak 24 esztendős, sokat fejlődhetne Klopp irányítása alatt, aki látja benne a potenciált. A német olyan játékosokat keres középre, akik segítik a támadásokat, és nagyon gyorsan látják át a helyzeteket.

Barella megfelelhet ennek a profilnak, bár mellette vannak még nevek, akikről tárgyalnak a britek. Renato Sanches például egy lépésre lehet attól, hogy a Liverpool játékosa legyen, bár ez még nem zárja ki az Inter sztárjának érkezését.

Tizenhat év után klubot vált Sergio Ramos, már orvosira tart

Lorenzo Pellegrini, Saúl Ñíguez és Florian Neuhaus szintén esélyes lehet arra, hogy csapatot váltson, és ezzel még mindig nem a teljes lista. Kétségtelen, hogy Barella a lista első felében van, és a Liverpoolnak kapóra jöhet, hogy el kell adnia néhány sztárjátékosát a pénzügyi gondjak miatt.

Barella sokat hozhatna a Liverpool konyhájára a távoli lövéseivel, gólpasszaival, vezetői képességeivel, illetve benne rejlő potenciállal.