Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Klopp fontos visszatérővel számolhat a Manchester City elleni hétvégi rangadón

London, 2022. október 9. Aaron Ramsdale, az Arsenal kapusa (lent) és Luis Diaz, a Liverpool játékosa (k) az angol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában játszott Arsenal FC - Liverpool FC mérkõzésen Londonban 2022. október 9-én. MTI/EPA/Andy Rain
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Rendkívül fontos találkozóra készül a Liverpool, végre kapott egy jó hírt is Jürgen Klopp.

Eszeveszett pontgyűjtésbe kell kezdenie a Liverpoolnak, ha még szeretnének valamit idén a bajnokságban, legalábbis ami az európai kupaporondot érő helyezéseket jelenti. A hétvégén nagy feladat vár rájuk, a Manchester City vendégei lesznek.

Soron kívül Esős kedd vár ránk, több-kevesebb napsütéssel

A Liverpoolban Diaz októberi sérülése óta Diogo Jota és Roberto Firmino is kihagyta a szezon jelentős részét izomproblémák miatt. Salah-nak és Nunez-nek kellett tartania a frontot, a kolumbiai visszatérésével azonban Klopp kicsit végre fellélegezhet.

Luis Diaz számára ugyanakkor nem jó ómen a City ellen pályára lépni, legutóbb ugyanis ellenük szedett össze súlyos térdsérülést, felépülése pedig nem úgy haladt, ahogy azt várták, és még februárban is csupán könnyített edzéseket tudott végezni.

Távollétében a Liverpool eredményei finoman szólva is hullámzóak voltak, és jelenleg is hét pont a hátrányuk a negyedik helyen álló Tottenham mögött, bár két mérkőzéssel kevesebbet játszottak, így bőven hozhatnak még rajtuk.

Diaz ebben a szezonban mindössze nyolc Premier League-meccsen lépett pályára, melyeken három gólt szerzett. A kolumbiait 2022 januárjában igazolták a Portótól, nem kevesebb mint 37,5 millió fontért – írja a 90min.com.