Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Kitették Ronaldót a Manchester United keretéből

MTI/EPA/PETER POWELL .

Bense Róbert

2022. október 20. - 19:24

Drámai fordulatot vett Cristiano Ronaldo tegnapi ügye, Erik ten Hag a keretbe sem nevezte a portugált.

Kétgólos győzelmével nagyot lépett előre tegnap a Manchester United, a Tottenham elleni diadalt azonban elhomályosította Ronaldo újabb kirohanása. A portugál ugyanis még azelőtt elhagyta a kispadot, hogy lefújták volna a meccset.

Ronaldo vélhetően azt nehezményezte, hogy ismét nem kapott lehetőséget. Ten Hag a mérkőzés után elmondta, hogy a győzelemmel szeretne törődni, a portugál ügyével pedig majd a mai napon foglalkozik.

A holland betartotta ígéretét, és meglehetősen nagy szigorral csapott le a hónapok óta folyamatosan elégedetlenkedő Ronaldóra. A klub közleménye szerint ugyanis még a keretbe sem nevezték a portugált.

„Cristiano nem lesz tagja a Manchester United csapatának a szombati, Chelsea elleni mérkőzésen. A csapat többi tagja teljes mértékben a mérkőzésre való felkészülésre koncentrál” – írták a hivatalos nyilatkozatban.

Hogy mi lesz a nagy sértődésnek a vége, az továbbra is kérdéses, mindenesetre nehéz elképzelni, hogy ezek után Ronaldo nem hoz valamilyen hasonlóan drasztikus döntést. Az ügynek biztosan lesz folytatása.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.