Clouds
21 Budapest
Dollár
346,10 Ft
Euró
371,41 Ft
Font
427,30 Ft
Bitcoin
27,139 $

Kiszivárogtatták a Counter-Strike 2 bétájának fájljait

TÉMÁK:
#szivárogtatás
Fotó: Valve
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ezúttal a Counter-Strike 2 fájljai szivárogtak ki, miközben a Valve elindította a kiválasztott játékosok számára a játék zárt bétáját.

A napokban számos hír jelent meg a Counter-Strike 2 kapcsán, most azonban a béta verzió fájljai is utat találtak maguknak az interneten. A Counter-Strike: Global Offensive a mai napig az egyik legnépszerűbb játék a világon, annak ellenére is, hogy 2012-ben debütált.

Soron kívül Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, nem fogunk fázni

Mint ismert, a Valve az elmúlt hetekben megkezdte a CS:GO régóta várt felújításának előkészületeit, csakhogy a játékosok első körben adathalászok révén szereztek tudomást erről, akik egy egy Nvidia driver szivárgásban találtak bizonyítékot arra, hogy a Counter Strike 2 fejlesztés alatt áll.

A bizonyíték is elegendő lett volna, ám további megerősítést nyert a dolog, miután a Valve beadott néhány új Counter-Strike-kal kapcsolatos védjegyet. Valójában csak idő kérdése volt, hogy a Valve hivatalosan is megerősítse a játék létezését, és azt is, hogy 2023 nyarán jelenik meg.

Valaki azonban már most kiszivárogtatta a cím béta játékfájljait a neten: a kiszivárgott verzió állítólag csak offline játszható, és mint minden illegális úton megszerzett szoftver, potenciálisan tartalmaz valamilyen kártevőt. Sok játékos kísértésbe is esett, akik nem kaptak hozzáférést a hivatalos zárt bétához, ám nem lenne tanácsos ezt a verziót kipróbálni.

A Counter-Strike 2 várhatóan a franchise történetének legnagyobb technikai előrelépése lehet, noha a közösségen belül nagy port kavart. Ahogy a Game Rant is írja, a CS:GO nemrég csak az idei évben másodszor is megdöntötte az egy időben játszó játékosok rekordját, ami egyértelműen a Valve játékának tartós népszerűségét bizonyítja. Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy az idén nyáron megjelenő Counter-Strike 2 mennyire lopja majd be magát a gamerek szívébe.