Kiss Ramóna úgy érzi, itt volt az ideje

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 00:56

A mindig mosolygós műsorvezető és színésznő továbbra is remek hangulatban van, aminek természetesen a követői is örülnek.

Kiss Ramóna gyakorlatilag áloméletet élhet, hiszen egy boldog és kiegyensúlyozott család tagja, másrészt remek munkája van a médiában. Az RTL Klub korábbi sztárja a TV2-höz igazolt át, ahol rögtön egy nagy műsorban mutatkozhatott be.

A Dancing with the Stars társműsorvezetőjeként dolgozhatott Stohl András oldalán, aki nemrég nagyon boldog híreket kapott a felnőtt lányától. Stohl Luca ugyanis már jegyben jár a párjával és szintén boldogok.

Rami már régóta túl van ezen az időszakon, magán a jegyben járáson és egy ideje feleségként, édesanyaként élheti az életét. Mindig jó ránézni, mert sokat mosolyog és pozitív energiákat áraszt magából.

Nemrég például egy nagyon cuki szelfivel jelentkezett be gyermeke társaságában, nem sokkal azután, hogy mindenkit lenyűgözött az egyik új fotójával. Nem győzték leírni a hozzászólók, hogy mennyire gyönyörű.

Rami most is egy szelfivel jelentkezett be ezen az újabb napos időn. „Várakozó álláspont, úgyhogy itt volt az ideje egy szelfinek.” – írta a posztjában, hozzátéve, hogy már ő is várja a tavaszt, ami gyakorlatilag meg is érkezett.