Kiss Ramóna hajnali 5 órakor szelfizetett a Balatonon, káprázatos a látvány

Fotó: Instagram/Léka-Kiss Ramóna/
not image

Takács Petra

2021.június.24 - 04:04

Könnyen lehet, hogy Lékai-Kiss Ramóna elkészítette a hét legszebb és leglátványosabb szelfijét, ami minden szempontból önmagáért beszél.

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de mi végtelenül boldogok vagyunk amiatt, hogy izzadunk, mert ez azt is jelenti, hogy megjött a nyár. Annyit panaszkodtunk már az időjárás miatt, ám most egy pillanatig sem tesszük ezt, még ha hőség is van.

Nem tesszük, mert a nyár mindig különleges és olyan csodálatos pillanatokat lehet szerezni ezekben a hetekben és hónapokban, mint egy másik évszakban sem. A napfelkelte is teljesen más, minden pillanatát megéri kihasználni, átélni és megélni.

A Balaton az egyik legkülönlegesebb helyszínünk, mely tele van káprázatos részekkel. Erről mutatott meg nemrég egy képet Rami, a TV2 sztárja, aki igen korán érkezett meg, így még elkapta a napfelkeltét.

Egyre több izom pattan fel Gelencsér Timi formás testére

A színész- és műsorvezető épp egy éjszakai forgatással végzett, ami után hajnali 5 órakor érkezett meg Balatonra a családjához. Nehéz szavakba önteni, hogy milyen látvány fogadta, így gyorsan kihasználta a lehetőséget és készített egy szelfit.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.