Dollár
426,10 Ft
Euró
423,44 Ft
Font
485,74 Ft
Bitcoin
20,274 $

Elfogták a kispesti rendőrök az automaták rémét (videó)

Fotó: YouTube/PoliceHungary
not image

Takács Petra

2022. július 2. - 07:54

Őrizetbe vették azt a férfit, aki csomagautomaták felfeszítésével próbálkozott, de végül lebukott, és a kispesti rendőrök őrizetbe vették.

Június 28-án fogták el a 35 éves férfit, aki a gyanú szerint februárban Gyálon próbálkozott hat csomagautomata felfeszítésével, de nem volt szerencséje, mert mind üresek voltak. Ezt követően Herceghalmon hajtott végre egy hasonló akciót, amikor egy csomagküldő szekrényt tört fel, benne egy mobiltelefonnal.

Soron kívül Rettentőn megdrágult a jogsiszerzés, egyre kevesebb a tanuló vezető

K. Tibor áprilisban egy XI. kerületi automatát is megrongált, majd abból négy telefont és egy fülhallgatót lopott el. A „szarka” Pesterzsébeten és Budafokon folytatta az akcióit, összesen három automatából vitt el műszaki cikkeket.

A férfi a találomra kiszemelt szekrényeken kívül más módszert is használt; hamis adatokkal rendelt különböző termékeket utánvételi fizetéssel az általa megjelölt csomagautomatákba, amiket megfigyelt. Miután a futár a szekrényben elhelyezte az árukat, egyszerűen feltörte az ajtókat és kivette belőle a küldött dolgokat. Ezzel a módszerrel Kispesten két alkalommal okozott kárt – írta a police.hu

K. Tibor utolsó alkalommal Szigetszentmiklóson próbálkozott, azonban a feltörés pillanatában megzavartak, ezért elmenekült. A tolvaj a lopások alkalmával közel négymillió forint kárt okozott. A BRFK XIX. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a lopás bűntett miatt folytatott eljárásban a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.