Dollár
428,97 Ft
Euró
420,81 Ft
Font
478,31 Ft
Bitcoin
19,483 $

Kiskorút kényszerítettek prostitúcióra Somogyhatvanban, elfogásukkor ordítozva hivatkoztak a gyerekekre (videóval)

Fotó: Youtube | PoliceHungary

Bense Róbert

2022. június 19. - 08:12

A rendőrök három embert vettek őrizetbe.

A Mecsek Közterületi Támogató Alosztály munkatársai csütörtökön csaptak le arra a két nőre és férfira, akik a gyanú szerint prostitúcióra kényszerítették a férfi 17 éves élettársát – számolt be róla a police.hu.

Soron kívül Marija Zaharova: „mindenki egyetért abban, hogy az USA túl messzire ment”

A 27 éves helyi férfit és 42 éves anyját azzal gyanúsítják, hogy áprilisban szexuális szolgáltatásokkal kapcsolatos hirdetéseket adtak fel internetes oldalakon. A 17 éves lány ebbe nem egyezett bele, a férfi emiatt többször megverte.

Ezt követően a fiatal lányt a lakóhelyén tartották fogva, egyedül sehova sem engedték el. Május elejétől egészen a gyanúsítottak elfogásáig kényszerítették prostitúcióra, és minden pénzét elvették.

A férfi 23 éves testvérét is őrizetbe vette a rendőrség, ő őrizte a lányt, hozott neki kuncsaftokat, valamint a pénz beszedésében is segített bűntársainak. Őt és az anyját bűnsegédlettel gyanúsítják.

Az idősebb testvér ellen viszont emberkereskedelem és kényszermunka elkövetése miatt nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Az előállítást követően mindhármójukat kihallgatták a hatóságok, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.