18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kiskorú diákjával létesített szexuális kapcsolatot egy informatikatanár

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. november 26. - 21:39

Vádat emeltek egy férfival szemben, aki a gyanú szerint kiskorú tanítványát molesztálta.

A vádirat szerint a férfi informatika tanárként dolgozott egy Gödöllő környéki település általános iskolájában. A tizenkét év alatti sértett fiú az egyik tanítványa volt.

A férfi különböző, számítógépes játékoknál alkalmazható „trükkök” elárulásával a sértett bizalmába férkőzött. Elérte azt is, hogy a gyermek felment hozzá a lakásába azért, hogy számítógéppel együtt játszanak. Az elkövető magatartásával teljesen befolyása alá vonta a fiút – írta az ugyeszseg.hu.

A tanár először az iskolában, egy informatika óra előtt, az üres teremben csókolta szájon a sértettet. Ezt követően a tanítás előtt és után is hozzá rendszeresen feljáró gyermekkel szexuális viszonyt kezdett.

A férfi azt hazudta a gyermeknek, hogy van egy barátnője és nyugodtan cseveghet vele a közöttük lévő viszonyról. Ezzel a lehetőséggel a fiú élt is. Valójában azonban az állítólagos barátnő maga az elkövető volt. A sértettel való álneves chatelést is csak arra használta fel, hogy elhitesse a gyermekkel, hogy nincs semmi rossz a kapcsolatukban.

CSATLAKOZZ A LINER.HU-HOZ: FŐÁLLÁSÚ SZERKESZTŐT KERESÜNK

A Gödöllői Járási Ügyészség minősített szemérem elleni erőszak bűntette és megrontás bűntette miatt emelt vádat az elkövetővel szemben.