18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
367,50 Ft
Euró
394,61 Ft
Font
442,31 Ft
Bitcoin
22,871 $

Kisgyermek holttestére bukkantak egy ház kertjében

Fotó: Unsplash/Ehimetalor Akhere Unuabona
Európa
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rendőrség egy lakossági bejelentés nyomán vonult ki a családi házhoz, miután azt az információt kapták, hogy egy gyermek meghalt abban a házban.

Az Independent a helyi rendőrség közlése nyomán számolt be arról, hogy egy gyermek holttestére bukkantak egy birminghami családi ház kertjének átkutatása során. A rendőrség azt követően vonult ki a házhoz, hogy egy lakossági bejelentést kaptak arra vonatkozóan, egy gyermek meghalt azon a címen 2020-ban.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

A rendőrök ezt követően házkutatást rendeltek el az ingatlanban, ám azt kiemelték, hogy a ház jelenlegi lakóinak semmi köze a mostani nyomozáshoz, vasárnap pedig megerősítették, hogy emberi maradványokat találtak a ház kertjében.

A halál oka egyelőre nem ismert, ezért boncolást végeznek a holttesten. A West Midlands Police szóvivője megosztotta, egy 40 éves férfit és egy 41 éves nőt letartóztattak a gyermek halálának ügyében, s vádat is emeltek ellenük gondatlanságból elkövetett emberölés, valamint szándékos elhanyagolás gyanújával.

A férfi már megjelent a bíróságon, s előzetes letartóztatásba helyezték, míg a nőnek egy később időpontban kell majd megjelennie. A gyermek rejtélyes halála megrázta a helyi közösséget, a rendőrség pedig arra kért mindenkit, hogy aki bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen náluk.