18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

A szomszédok találták meg egy utcán fekvő kisfiú holttestét

Fotó: Unsplash/Wes Hicks
not image

Borbély Fanni

2021.május.17 - 13:27

A szomszédok mélyen elítélik az “értelmetlen gyilkosságot”, a rendőrség tájékoztatása szerint pedig a 18 éves gyanúsítottat már őrizetbe vették.

A négyéves kisfiút több sebbel találták meg a Mountain Creek negyedben, a Saddleridge Drive 7500-as tömbje közelében, szombat reggel 6 óra 45 perc körül, a rendőrség pedig már le is letartóztatta a feltételezhető elkövetőt, a 18 éves Darriynn Brownt.

Albert Martinez rendőrfőnök-helyettes újságíróknak elmondta, hogy a haláleset “erőszakosnak” tűnt, és hogy valószínűleg “éles fegyvert” használtak a kisgyermek megöléséhez. Elmondta, hogy a gyermeket reggel 5 óra körül ölték meg, majd anélkül, hogy további részleteket közölt volna a gyermek személyazonosságáról, Martinez elmondta, hogy a gyermek abban a közösségben élt, ahol a holttestét megtalálták.

Brownt szombat este emberrablás és lopás vádjával letartóztatták, a rendőrség pedig közölte, hogy megvárják a törvényszéki elemzés eredményeit, mielőtt további vádakat emelhetnének Brown ellen. A férfit a Dallas megyei börtönben tartották fogva, az óvadékot 750 ezer dollárban állapították meg írja az Independent.

Martinez a médiának is nyilatkozott:

“Sajnos ma egy kisgyermek vesztette életét városunkban egy erőszakos cselekmény következtében, de igazságot fogunk szolgáltatni, megtaláljuk azt, aki ezt tette, és valamiféle lezárást hozunk, nem csak a család, hanem a közösség számára is. Megdöbbentünk, nagyon dühösek vagyunk amiatt, ami ezzel a kisgyermekkel történt”.

Az egyik szomszéd, akit a 39 éves Antwainese Square néven azonosítottak, azt mondta az NBC 5-nek, hogy szombaton reggel 6 óra 40 perc körül indult el reggeli sétájára, amikor megtalálta a holttestet. Elmondása szerint először azt hitte, hogy egy kutya, de ahogy közelebb ért, elborzadva megpillantotta a gyermek holttestét, majd azonnal hívta a 911-et.