Kis híján tragédia lett a vége: áthajtottak a piroson rollerrel, majd jött a busz

Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba
Baleset
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Két fiatal utazott egy rolleren Budapesten, ám figyelmen kívül hagyták a piros jelzést, továbbhajtottak, csakhogy ekkor szemből bekanyarodott egy csuklós busz.

Újabb hajmeresztő felvétellel érkezett a bpiautosok.hu: ezúttal Budapest XI. kerületében, a Bogdánfy úton történt kis híján tragikus baleset május 28-án este, amikor is egy roller egy szabályosan közlekedő busz elé hajtott.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

A rolleren két ember utazott, s az esetről készült felvétel alapján mindössze centiken múlt, hogy ne történjen tragédia, hiszen majdnem mindketten az érkező csuklós busz alá kerültek.

A videón is jól látszik, hogy a rolleres fiatalok a piros jelzés ellenére hajtanak tovább, amikor hirtelen megjelenik egy szabályosan közlekedő csuklós busz a szemközti irányból kanyarodva.

Valójában csak a sofőr lélekjelenlétén múlhatott, hogy nem történt tragédia, mivel a rollert a videó alapján ugyan elsodorta, ám a fiataloknak látszólag nem esett baja.

A felvételt készítő olvasó is látta, hogy a rollereseket nem különösebben hatotta meg a baleset, s a videón is látszik, ahogy úgy folytatják útjukat tovább, mintha mi sem történt volna: