Clouds
21 Budapest
Dollár
344,43 Ft
Euró
369,39 Ft
Font
428,66 Ft
Bitcoin
25,796 $

Eddig nem látott fotók Király Lindáékról

Fotó: Király Linda énekes a Dívák karácsonya koncerten Budapesten, a BOK Sportcsarnokban 2019. december 20-án. MTI/Mohai Balázs
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Gyerekkori fotók jelentek meg Király Lindáékról, hiszen ünnepel a család, nem sokkal az énekesnő születésnapja után a testvéreikre került a sor.

Király Linda mindamellett, hogy egy kiváló énekesnő, aki nagyon régóta van a pályán, rendkívül népszerű is a közösségi médiában. Csak az Instagramon például közel 80 ezren követik, amire szintén büszke lehet.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Linda mindig is egy igazán sugárzó karakter volt, és ez az évek alatt sem változott. Az Ázsia Expressz tavalyi évada alatt is sokan drukkoltak neki, melynek során számos nagy kalandot élt át Király Viktorral.

Nagyon nagy duót alkottak, és olyannyira nincs megállás a szériában, hogy már Mexikóban forgat a stáb. Minden eddiginél nagyobb biztonsági személyzet vigyáz a stábtagokra, beleértve a versenyzőkre.

Linda és Viktor valószínűleg a mexikói kalandot is imádta volna, de így sem panaszkodhatnak, nagyszerű élményekkel gazdagodtak. Ezek pedig olyan élmények, amikre mindig emlékezni fognak, sok év múltán is.

Király Linda egy igen különleges napról számolt be, mely mellé eddig nem látott fotókat csatolt. „Boldog szülinapot a világ legjobb tesóinak. Nagyon szerencsés vagyok hogy vagytok Nekem.” – írta a posztjában Linda.